تزیین خلاقانه ژله با میوه از هنرهای یک کدبانوی خوش سلیقه است. خصوصاً اینکه این روزها انواع دسرها بویژه ژله های رنگارنگ و خوشمزه از اقلام جدایی ناپذیر سفره های مجالس و مهمانی ها شده اند. در ادامه تصاویری از انواع ژله های تزیین شده با میوه های تازه را خواهید دید.
ژله تقریباً به پای ثابت همه مهمانی های ایرانیان تبدیل شده است و درکنار این که طرز تهیه آسانی دارد و همه موادش دم دستی است زیبایی و تنوع زیادی نیز دارد. در این بخش طرز تهیه یک دسر فوقالعاده زیبا و متنوع را آموزش خواهیم داد. امیدواریم این مجموعه ایده های جالبی در اختیار شما قرار بدهد.
طرز تهیه:
یک بسته ژله ی دلخواه رو با یک و نیم لیوان ابجوش حل کرده، داخل قالب مورد نظر ریخته، میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه(برای اینکه میوه ها در جای خودشون قرار بگیرند و به همه جا شناور نشن)بعد میوه هارو چیده،مجددا داخل یخچال گذاشته تا کامل ببندد.
یک پیشنهاد:
میتوانید برای زیر ژله از مخلوط کرمی ژله استفاده کنید، سه پیمانه شیر رو با یک پیمانه شکر بذارید روی حرارت در حدی که شکر حل بشود!
سه ق غ پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه اب سرد ،روی بخار کتری حل کرده،به شیر اضافه،کمی وانیل هم افزوده،بعد یک بسته خامه صبحانه رو جداگانه با یک ملاقه از شیرِ دسر،خوب مخلوط بعد به باقی مواد اضافه وبعد از بستن کامل ژله،روی اون میریزیم و دوباره میذاریم داخل یخچال تا ببنده،
هنگام خارج کردن از قالب هم ،چند دقیقه قالب دسر رو داخل ظرف اب ولرم نگه داشته،و بلافاصله برگردونید.
پیشنهاد بعدی:
میتوانید به مواد کرمِ این دسر، شیرعسل،زعفرون دم کرده،پودرکاکائو،پودر نارگیل،نسکافه یا هر نوع اسانس اضافه کرد و پاناکوتا با طعم های مختلفی داشت)
چند ایده دیگر برای تزیین ژله ویترینی: