196   
شناسه خبر: 76726   
تاریخ انتشار: 1397/08/03 23:59
طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی با سیب زمینی ویژه
طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی با سیب زمینی ویژه
در این مطلب طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی با سیب زمینی آموزش داده شده است.

به گزارش بانوی شهر، مرغ سوخاری از آن دست غذاهایی است که قطعا با استقبال کوچکترهای خانه مواجه می شود. مرغ سوخاری خانگی همراه با سیب زمینی انتخاب خوبی برای یک شام خانوادگی است که سریع و آسان آماده می شود. برای سوخاری کردن مرغ ابتدا فیله یا سینه مرغ را با آبلیمو، فلفل، نمک و روغن زیتون و زعفران طعم دار کرده سپس داخل آرد سفید، آرد سوخاری و تخم مرغ بغلتانید و داخل روغن سرخ کنید.

* مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری خانگی :

_سینه مرغ        ۴ عدد 
_آرد سوخاری     یک پیمانه 
_تخم مرغ          ۲ عدد 
_ پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک    به مقدار لازم 
_آبلیمو            نصف پیمانه

_زعفران دم کرده    یک قاشق غذاخوری
_روغن زیتون        دو قاشق غذاخوری
_سیب زمینی متوسط برای سرخ کردن    ۴ عدد

* طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی خوشمزه

ابتدا زعفران را دم کنید. برای اینکار نصف قاشق سوپخوری زعفران را همراه با یک قاشق سوپخوری شکر یا یک حبه قند و یک فنجان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری یا سماور حدود ۱۰ دقیقه گذاشته تا دم بکشد.

آبلیمو، پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، زعفران دم کرده و روغن زیتون را داخل ظرفی کامل مخلوط کرده و کنار بگذارید.

سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و از وسط برش داده و تمیز بشویید. ۸ الی ۱۰ بار سینه مرغ را روی سینی یا تخته کار با استفاده از گوشت کوب محکم بکوبید و روی سطح مرغ را چند سوراخ کوچک ایجاد کنید، سپس با مخلوط موادی که کنار گذاشته بودید کامل مخلوط کنید، مرغ را داخل کیسه فریز کرده و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید.

تخم مرغ ها را داخل ظرفی با چنگال بزنید و مخلوط کنید.

آرد سوخاری و آرد سفید را هر کدام جداگانه در ظرفی بریزید.

سینه طعم داده شده را اول داخل آرد سفید بغلتانید، بعد داخل تخم مرغ زده شده قرار دهید تا هر دو طرف آن آغشته به تخم مرغ شود. در آخر سینه مرغ را داخل آرد سوخاری بغلتانید.

روغن را داخل ماهیتابه روی حرارت ملایم داغ کنید، مرغ را داخل روغن داغ قرار دهید. یک طرف که سرخ شد مرغ را زیر و رو کنید تا طرف دیگر نیز کامل سرخ شود.

* سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی 

سیب زمینیها را بعد از شستن و پوست کندن، ضخیم برش دهید.

داخل یک قابلمه مقداری آب را جوشانده و سیب زمینیها را داخل آب در حال جوش ریخته و به مقدار لازم نمک اضافه کنید.

بعد از پنج دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و سیب زمینیها را آبکش کنید و روی دستمال آشپزخانه پهن کنید تا آبش کامل کشیده شود.

سیب زمینیها را داخل کیسه فریزر بریزید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید.

روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید و سیب زمینیها را داخل روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن سیب زمینی، آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود.

مرغ سوخاری خانگی و سیب زمینی را در ظرف سرو کشیده و با جعفری تزیین کنید. این خوراک را با سس کچاپ و همراه با سالاد سرو کنید.

پایگاه خبری ایرانیان موفق

captcha