66   
شناسه خبر: 76923   
تاریخ انتشار: 1397/08/10 16:58
طرز تهیه پنکیک سیب زمینی پنیری
طرز تهیه پنکیک سیب زمینی پنیری
در این مطلب دستور پخت پنکیک سیب زمینی پنیری آموزش داده شده است.

به گزارش نبض ما، پنکیک سیب زمینی پنیری بهترین راه برای استفاده از پورههای سیب زمینی اضافه است. این دستورالعمل آن قدر خوب است که حتی ارزش دارد پورههای سیب زمینی را فقط مخصوص آن آماده کرد و به عنوان غذای نونی برای شام در نظر گرفت.

مواد لازم برای پنکیک سیب زمینی پنیری:

_ پوره سیب زمینی                           4 پیمانه 
_ پنیر موزارلا خرد شده                      2 پیمانه 250 گرمی
_ تخم مرغ بزرگ                               1 عدد
_ آرد                                               4/1 پیمانه 
_ پیازچه خرد شده                             2 تا 3 قاشق غذاخوری
_ پودر سوخاری ساده                       نصف پیمانه
_ روغن زیتون سبک یا روغن کانولا    به مقدار لازم
_ خامه ترش یا سرشیر                       کمی

* 4/1 پیمانه آرد یا برای این که خامهای تر شود، نصف پیمانه آرد هم میتوانید استفاده نمایید.

* طرز تهیه پوره:

یک قابلمه 4.5 لیتری را پرآب کرده و 1 قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. سپس حدود 7 عدد سیب زمینی را پوست کنده و به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و داخل قابلمه قرار دهید تا این که پخته شود و به حدی نرم شود که چنگال راحت در آن فرو رود.

سپس سیب زمینیها را با 4 قاشق غذاخوری کره در ظرفی دیگر له کنید تا پوره سیب زمینی به دست آید. پوره می تواند یک تا سه روز قبل از آماده سازی غذا درست شود.

* طرز تهیه پنکیک:

در یک کاسه بزرگ، 4 فنجان پوره سیب زمینی و 2 فنجان پنیر موزارلا، 1 تخم مرغ بزرگ، 4/1 فنجان آرد و 2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده را با هم مخلوط کنید. اگر سیب زمینی بیش از اندازه سفت به نظر می رسد، یک قاشق آرد به آن اضافه نمایید.

یک قاشق بزرگ از مخلوط سیب زمینی را بین کف دست خود قرار دهید و آن را به شکل گرد درآورده، 1/3 قاشق مرباخوری خامه بمالید. هر دو طرف پنکیک را در خرده نان بپاشید و با پودر سوخاری بپوشانید و روی یک تخته برش قرار دهید. با پنکیکهای باقی مانده تکرار کنید.

با استفاده از یک ماهیتابه نچسب و با گرمای ملایم، روغن را گرم کرده و روی سطح تابه پخش نمایید تا تمام آن را بپوشاند. زمانی که روغن داغ شد، تکههای پنکیک را درون تابه قرار دهید و اجازه دهید 3 الی 4 دقیقه سرخ شود یا این که رنگش طلایی شود. اگر بازهم به روغن احتیاج داشتید میتوانید اضافه کنید. همچنین برای این که کار زودتر تمام شود میتوانید از دو تابه استفاده نمایید.

پایگاه خبری ایرانیان موفق

اخبار مرتبط

طرز تهیه ۳ غذای مقوی، ساده و خوشمزه با سیب‌زمینی

طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی

رژیم‌غذایی موثر در حفظ کاهش وزن

طرز تهیه تاس کباب بادمجان

نکاتی برای درست کردن مربا

شناسایی ترکیب‌های سرطان‌زا در سیب زمینی سرخ شده

طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی با سیب زمینی ویژه

طرز تهیه سالاد سزار به همراه سس مخصوص آن

طرز تهیه رولت حلوا

آموزش تهیه لقمه های تخم مرغی مناسب برای بچه های مدرسه ای

نکاتی که درمورد تغذیه کودکان در سفر باید توجه کنید

هشدار جدی پزشکان به علاقمندان ته‌دیگ سیب زمینی

طرز تهیه دنت شکلاتی خانگی با طعم کارخانه ای

مربای توت فرنگی

کباب کوبیده با مرغ

طرز تهیه کوکوی نودل

رول پنیر و گوجه و زیتون در خیار

اردور مرغ و قارچ، خوشمزه و عالی

پیراشکی سیب زمینی،‌ خوشمزه و خوش طعم

طرز تهیه کیک گوشت

لقمه های پنیری خوشمزه

ته چین مرغ و بادمجان

طرز تهیه فینگرفود با قارچ

کرپ پنیر و ژامبون

میگو با خمیر بنیه

کاپ کیک ژله ای با تزیین میوه

سیب زمینی پنیری سرخ شده

تهیه گرانولا در منزل

پودینگ شکلاتی چربی سوز

طریقه ی درست کردن ته چین مرغ در فر

صبحانه بی نظیر و متفاوت

سالادهای خوشمزه ای که غذا هم هستند

آش دوغ اردبیل

کلم‌پلو شیرازی

یک غذای خوشمزه با مرغ و قارچ

املت سیب زمینی

معجزه پای مرغ

سیب پلو (کرمانشاهی)

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی

چگونه مرغ ایتالیایی درست کنیم؟

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

آشنایی با میان ‌وعده‌های کم کالری

طرز تهیه کدوی کبابی رژیمی

طرز تهیه آسان ترین کیک بستنی

طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

طرز تهیه کتلت گردو ، بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه حلوا مجلسی زعفرانی

شامی برنج

چگونه یک کیک تمشکی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه آبگوشت بزباش

طرز تهیه خوراک میگو ایتالیایی

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و قارچ

خورش خلال بادام کرمانشاهی

ته چین کباب تابه ای

صبحانه ی کامل یعنی چه؟

طرز پخت ماهی سالمون

طرز تهیه خورش طلاکوله یا خورش گیلانی

طرز تهیه کباب کوبیده

فواید خاک شیر و استفاده از آن

5 سالاد غنی از پروتئین که مرغ یا ماهی نیستند

اهمیت تغذیه و صبحانه کامل در سلامتی

کمپوت مقوی و خوشمزه

شکلات های کاکائویی

کشک بادمجان با طعمی متفاوت

طرز تهیه پیتزا نودل بدون فر

قارچ سوخاری به روشی متفاوت

غذاهایی که جلوی اشتها را میگیرند

خاصیت معجزه آسای موزهای گندیده و سیاه

آشنایی با خواص معروفترین سبزی ضد سرطان

خواص کشمش

خواص مفید کدو سبز

خواص عناب

خرمالو: انرژی‌زای همه فن حریف

نکته های استفاده از ظروف مسی در آشپزی

فرنی سیب و گردو

فرنی با ژله

فرنی انبه

شامی برنج

سالاد سزار

سالاد مارگارین

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت

ترفندهای سرخ کردن سیب زمینی به روش رستورانی

طرز پخت پیتزا

ته دیگ میان پر ( ته دیگ سمبوسه )

ته چین ماهی تابه ای

ته چین گوشت مازندرانی

ته‌چین گوجه و بادمجان؛ غذای گیاهی

دسر پنکک پنیری

خوراک جوانه ی گندم غذایی سالم!

این مواد غذایی را سرخ کرده میل کنید, تا ویتامین بیشتری برای مبارزه با بیماری ها جذب کنید!!

پیش غذای گیاهی

خوراک قارچ و ژامبون با پاستا

ساندویچ سالاد مرغ و ژامبون

سالاد کاهو با مرغ گریل شده

4 دلیل خوب برای خوردن سیب زمینی سرخ کرده

کشک بادمجان

بامصرف این ویتامین سرطان روده را از بین ببریم!

خواص آووکادو، فواید آووکادو

یک املت خوشمزه 150 کالری برای کسانی که رژیم لاغری دارند!!

سالاد سیب زمینی و کرفس ساده و خوشمره

captcha