به گزارش ایسنا، بنفشه رفیعی اظهار کرد: در شهرستان قدس به واسطه قرارگیری در کریدور عبوری دو استان بزرگ کشور و همچنین نزدیکی فاصله با ابرکلان شهر تهران یا به عبارت دیگر شرایط مناسب قرارگیری جغرافیایی شهرستان قدس در کنار پایتخت و همچنین استان البرز محاسنی ایجاد شده است.
وی گفت: این محاسن باعث شده تا این شهرستان در بین مهاجرت هایی که به شهرستانهای اطراف تهران صورت میگیرد یکی از محل های انتخاب شده باشد و همین موضوع موجب شده تا این شهرستان تراکم جمعیت فزاینده ای را به خود اختصاص دهد که البته این مهم هم نوعی فرصت برای شهرستان به شمار می آید و اگر هم به خوبی مدیریت نشود ممکن است مشکلاتی را نیز ایجاد کند.
عضو شورای شهرستان قدس در ادامه سخنان خود افزود: شهرستان قدس در کنار همه کاستی هایی که با آن روبرو است پتانسیل ها و ظرفیت های بالایی را در خود دارد که از جمله این موارد میتوان به حضور دانشگاه در این منطقه اشاره کرد. دانشگاهی که بالغ بر ۲۳هزار دانشجو در آن تحصیل میکنند و در نوع خود در غرب استان تهران و حتی پایتخت کم نظیر است . همچنین در حوزه ورزشی نیز این شهرستان دارای استادیومی با ظرفیت ۲۵هزار نفری به نام شهدای قدس است که طی سال های اخیر میزبان مسابقات لیگ برتر کشور بوده است. از طرفی بزرگترین آمفی تئاتر غرب استان که با آخرین فناوریهای روز دنیا احداث و تجهیز شده و فضای آزاد مناسبی را به خود اختصاص داده یکی دیگر از ظرفیت های بالقوه شهرستان قدس است.
عضو شورای استان تهران ضمن اشاره به وجود بیش از ۱۵۰۰ واحد صنعتی در شهرستان در کنار معادن و کارخانههای آسفالت و سنگ شکن بیان کرد: به طور حتم این واحدها ظرفیتهای بالایی را در حوزه اشتغال و همچنین حمایت از تولید داخلی ایجاد کرده است و حتی تامین قطعات دو شرکت بزرگ خودرو سازی کشور نیز با درصد بالایی در همین واحدهای تولیدی صنعتی صورت میگیرد؛ اما بحث زیست محیطی آنها نیز باید مورد توجه قرار گیرد. قوانین و رعایت ضوابط تا حد مطلوبی باعث کاهش آسیب به محیط زیست شهرستان شده که البته همچنان جای کار دارد و رعایت محدوده قرار گیری واحد های تولیدی با حوزه شهری مهمترین آن است.
وی در ادامه به کمبود در حوزه سرانههای بهداشتی شهرستان اشاره کرد و گفت: باتمام تلاش هایی که در خصوص بهبود وضع سرانه بهداشتی شهرستان صورت گرفته اما همچنان ضعف در این مورد شهروندان را با مشکلاتی روبرو کرده است که هم هزینه و هم زمان آنها را هدر میدهد. البته با پیگیریهای محمودی شاهنشین، نماینده شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی، بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی در شهرستان قدس درحال احداث است و میزان خوبی از پیشرفت را شاهد هستیم که در این رابطه نیز لزوم تزریق به موقع بودجههای ملی موجب تحقق به ثمر نشستن آن در پایان سال آینده خواهد شد. اما اگر این نگاه ها از مراجع فرا دستی نباشد پروژههای اینچنینی نیمه کاره رها میشوند و ضرر آن متوجه مردم خواهد شد.در حقیقت به طور حتم اتمام این پروژه از لحاظ بهداشتی و درمانی شهرستان قدس را در شرایط مطلوب تری قرار خواهد داد.
وی در خاتمه از احداث پارک مدیریت بحران دراین شهرستان خبر داد که تاکنون بیش از ۶۰ درصد پروژه پیشرفت فیزیکی داشته است و گفت: درحقیقت در پارک "حنانه" این شهرستان امکان اسکان اضطراری برای تعداد قابل توجهی از شهروندان فراهم خواهد شد و در کنار این پروژه، فضای استادیوم ورزشی شهدای قدس نیز این ظرفیت را دارد تا در مواقع بحرانی به اسکان شهروندان تخصیص داده شود و برای شرایط اضطرار نیز در سولههای مدیریت بحران شهرستان نیز اقلامی با اعتباری بالغ بر ۳۰میلیارد ریال خریداری و در شرایطی مناسب دپو شده است که در مواقع لازم در اختیار شهروندان قرار بگیرد.
پایگاه خبری ایرانیان موفق