به گزارش ایسنا، هادی مظفری گفت: یازدهمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی فجر تغییر و بازنگری نسبت به جشنوارههای گذشته دارد و ما با آسیبشناسی و شنیدن دیدگاه های اهالی هنر به برخی نواقص رسیدیم و سعی کردیم بسیاری از موارد را در این دوره از جشنواره هنرهای تجسمی فجر اصلاح کنیم. رویکرد امسال جشنواره این است که اقتصاد را در بخش هنرهای تجسمی فعال کنیم و در همین راستا ،بخش گالریها را به جشنواره اضافه کردهایم. در این دوره در کنار ۱۳ نفر از پیشکسوتان که شورای سیاستگذاری جشنواره را تشکیل دادهاند یک نفر را به عنوان نماینده گالریها انتخاب کردیم.
رئیس شورای سیاستگذاری یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر اعلام کرد: ما تصمیم گرفتیم امسال برای نخستین بار جشنواره به دو شکل، ورودی داشته باشد یعنی هنرمندانی از طریق سایت برای حضور در جشنواره ثبتنام کنند و آثارشان پس از داوری در قالب نمایشگاه عرضه شود و مورد داوری برای جایزه قرار گیرد و دوم اینکه آثار از سوی گالریها به جشنواره آورده شود چراکه ما نیمی از فضای موجود برای ارایه آثار جشنواره را به گالریهای منتخب ( گالریهایی که از نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کارنامه قابل قبولی دارند و اعتبارشای طی پنج سال گذشته سنجیده شده است) اختصاص دادهایم. طبق برنامهریزیهای انجام شده، قرار است ۵۰ درصد آثار این جشنواره با همکاری گالریها برای فروش و ۵۰ درصد برای رقابت و جایزه باشد.
وی سالن اصلی جشنواره را سالن موسسه فرهنگی هنری صبا معرفی کرد که چیزی حدود ۷۰۰ اثر گنجایش دارد و در ادامه تاکید کرد: مرکز هنرهای تجسمی، گالریها و هنرمندان سه ضلع یک مثلث هستند که نبود یکی خلا بزرگی را در کار دیگری ایجاد خواهد کرد. همچنین هنرهای تجسمی بازیگرانی دارد که یکی از بازیگران اصلی آن گالریها هستند و حضورشان باید جدی و موثر باشد. ما امسال تلاش داریم تا حضور گالریها در فضای هنری کشور دیده شود و در همین راستا هم برنامههایی برای ماههای پیشرو داریم.
دبیر یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی با تاکید بر اهمیت معاصر بودن آثار اظهار کرد: ما میخواهیم به هنر معاصر توجه شود البته تحقق این موارد به نوع تفکر و حضور گالریداران بستگی دارد. ممکن است هر گالری با ۱۵ اثر در جشنواره حضور داشته باشد یا امکان دارد با همکاری تعداد بیشتر گالریداران ما بخواهیم که حداکثر هر گالریدار ۱۰ اثر ارایه کند. ما میخواهیم با قیمتهای بالایی که آثار در حراجها به فروش میرود در جشنواره حضور پیدا نکنید چون ما میخواهیم رواج فروش رفتن آثار هنری را همگانی کنیم.
پایگاه خبری ایرانیان موفق